2013-09-03 09:23:04• hírek • Blikk.hu

Apja szégyelli Szepesi Nikit!

Ezen a nyolc évvel ezelőtti felvételen még minden rendben volt közöttük
Ezen a nyolc évvel ezelőtti felvételen még minden rendben volt közöttük

Nehéz lehetett Szepesi Nikinek kilencévesen szembesülnie azzal, hogy az a férfi, akit édesapjaként szeretett, nem az igazi apja.

Ám miután megismerte vér szerinti szülőjét, Szepesi Józsefet, a sok találkozásnak és beszélgetésnek köszönhetően közel kerültek egymáshoz, és úgy tűnt, mit sem számít az az elmulasztott kilenc év.

Legalábbis az egykori úszónő édesapja ebben a hitben élt, mivel lánya rendszeresen látogatta őt, azonban Niki a könyvében máshogyan írta le kapcsolatukat. Szepesi József, vagy ahogyan becézik, Szepi ránézésre le sem tagadhatná lányát, ugyanaz az arcforma és mimika köszön vissza, ám hamar kiderült, hogy a férfi mély sebeket hordoz a szívében.

Először vidáman kezdett el beszélni híressé vált gyermekéről, azonban pillanatok alatt feltörtek az elhallgatott indulatok és sérelmek, ugyanis Szepesi apukát mélyen megbántotta lánya azzal, hogy letagadta őt, és hazudott róla a könyvében.

– Ugyan könyvet nem kaptam Nikitől, de a szomszéd fiú áthozta. Jól tudtam egyébként, hogy könyvet ír a kölyök, mivel felhívott, és közölte, hogy a legszebb dolog a szex lesz benne. Innentől kezdve ki voltam téve a zaklatásoknak, amely – mondanom sem kell – borzasztó volt az egész családom számára. Akárhol meghallották a nevünket, mindenki egyből rákérdezett, s a feleségem, Ildikó már azt mondja, hogy csupán névrokonok vagyunk Nikivel. Beleolvasgattam a könyvbe, amelyben azonnal rátaláltam a rólam szóló részekre. Az a mondat nagyon fáj, amikor azt írta, hogy nem sikerült az áttörés kettőnk között, ugyanis én teljesen máshogyan emlékszem erre – kezdte Szepesi Niki édesapja, aki bevallotta: lányát egy „diszkóbalesetnek” köszönheti.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: